Нови содржини

09.08.2017 год СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

13.06.2017 год СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

13.06.2017 год.
СООПШТЕНИЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ, ВРАБОТЕНИТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА ЗА РАЗУЗНАВАЊЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И ЈАВНОСТА

04.10 2016 во Брисел на заедничките состаноци на работните групи TWP и COTER во рамки на Европскиот Совет на ЕУ

Соопштение за јавноста. Претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов, во редовната годишна посета на Агенцијата за разузнавање и ја отвори првата музејска поставка на Агенцијата за разузнавање 22.03.2016 година

Соопштение за јавноста. Претседателот на државата свечено ќе ја отвори првата музејска поставка на Агенцијата за разузнавање 22.03.2016 година

Соопштение за јавноста од одржаната работна посета на Комисијата за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и Агенцијата за разузнавање во просториите на Агенцијата за разузнавање на 05.02.2016 година

Сочувство по повод серијата терористички напади во Париз 14.11.2015

Архива

Соопштение за јавноста 15.10.2015 год.

Соопштение за јавноста 29.06.2015 год.